søndag 1. mars 2009

Helgerapport

Siden helga no e så godt som over, tenkte æ at det kanskje føles godt å oppsummere ka den har bestått av. Kanskje det forlenge følelsen litt?
På fredag fikk æ en ny elev på ToneArt. Det va veldig stas, for ho va utrolig flink. Og såå interessert i å lære. Så det va veldig motiverende for min del!
Etter at æ va ferdig der, så dro æ bort på Grünerløkka og møtte et par kjente fjes. Det va kjempehyggelig. Rolig fredagskos. Det blei ganske seint da, så lørdag fant æ ut at æ faktisk bare kunne bli hjemme å se på tv og sånn. Veldig greit egentlig. Idag har æ hatt Martine på besøk. Vi snakka om livets store og små bekymringer. Av en eller anna grunn så e det nåkka med Martine som gjør at ho vinner billetta til ting hele tida. I dag FIKK ho billett til John Legend-konsert! Av en tilfeldig fremmed, som bare ville gi den til ho! Det e jo helt sykt! Så når ho dro avgårde på konsert, dro æ bort til Tøyen og så film sammen med Arne. Spiste litt pottis og et par lakrisfisk. Og dett var egentlig dett. Ikkje spesielt spennende i grunnen, men... Kos likevel.

Til uka har æ lyst til å gå på kino å se Bienes Hemmelige Liv. For den har kommet no.

Og no e det tid for å legge sæ. Skal opp tidlig i morra. Ai ai ai.

The Beat

1 kommentar:

Martine Marbel sa...

En lakrisfisk her, og en lakrisfisk der. Sånt blir det hygge av.