onsdag 4. mars 2009

I dag har æ sannelig bestilt mæ tannlegetime! Hah! Trudde aldri æ kom til å gjøre det! Æ trossa ringeskrekken og slo på tråden, rett og slett. Hadde litt uflaks, for det va ei dame som snakka ganske gebrokkent i andre enden, men æ stålsatte mæ og nekta å la mæ knekke av at det va en hel del av det ho sa som æ ikkje skjønte. Det gikk bra. På tirsdag skal æ finne ut om Karius og Baktus bor i munnen min. Æ trur dem gjør det. Sikkert 1000 hull!
En anna bra ting som skjedde i dag va at æ fikk reklamasjon for vintersko æ kjøpte i november, fordi glidelåsen blei ødelagt for en måndeds tid siden. Så da fikk æ penga rett i handa, og det va en helt syk følelse. E jo ganske blakk for tida, så æ blei helt satt ut når æ stod nede på Oslo City med to 500-lappa og en 200-lapp i lommeboka. Fikk ikkje til å kjøpe noenting. Haha!







Ellers føle æ for å putte en aldri så liten link her:

http://www.youtube.com/watch?v=tE7lu8DaLUI

Æ ville gjerne at linken skulle bli sånn at det bare e å klikke på den så skjer alt av sæ sjøl, men det har æ ikkje tålmodighet til å finne ut av akkurat no, så foreløbig får kun de som gidde å kopiere det inn i adressefeltet på gammelmåten vite ka det e slags styggeri som skjule sæ inni bokstavkoden. For det e ganske stygt altså. Det må sies!

Og med det sir æ takk og farvel for idag. The Beat hits the sack before 11pm! Now THAT is rare!

2 kommentarer:

. sa...

hei skjønne jomfru. hoho :D du, no ska nerde-martine si dæ nå. du veit. om du ska ha en link t en plass så kan du skriv feks. rompe (fordi i d her tilfelle handle linken om rompe) så trykke du på den der knappe som hete sett inn kobling, så skriv du inn adressen der, så svosj e d en link. du e søt! nuss

Martine Marbel sa...

tannlegetime? Damn, det må jeg også bestille!