mandag 16. mars 2009

FLINK!

Æ kan ikkje få poengtert nok at man ikkje må undervurdere enkelte låters evne til å forandre humør fra ganske labert til slett ikkje verst! "Flink" med De Lillos og Ida Maria.. Æ legger mæ skinnflat, rett og slett! Låta understreker at det å være i stand til å utføre tilsynelatende enkle daglige gjøremål faktisk e ganske beundringsverdig. Noen ganga syns æ det e litt viktig å huske at det å ha armer og bein som funke, og det å ha frihet til å steike bacon til den blir sprø, det e ganske fantastisk! Den siste halvtimen har æ hatt sangen på repeat. Æ e flink, flink, flink, flink, flink, flink..! For mæ e alt mulig! Æ e selveste mennesket!

Referat fra unnagjort helg:
Fredag va æ og Martine ute og svingte oss på Livingroom. Æ har et Yo-bilde av Martine på dansegulvet, men æ veit at ho blir sur hvis æ legg det ut, så æ lar være..
Lørdag va æ og Karène - og to venninner av ho - på konsert med Plume. Et band med treukersskjeggete Johan bak trommene. Etter konserten va æ på EtGlass med Arne. Det blei jo selvfølgelig ei hel bøtte.



Alt i alt har æ hatt ei knakanes fin helg. Æ har blitt ganske forkjøla da, og har vært temmelig slått ut i hele dag. Da e det jammen godt det finnes sanga som "Flink", sånn at æ slipper å være gretten særlig lenge!
Èn ting til æ e ganske takknemlig for e at æ ganske sikkert e smartere enn de som e med på Paradise Hotel. Det e på ingen måte sikkert at de der klare å steike bacon helt til den blir sprø.

Tommel opp for en lysere og friskere dag i morra!

1 kommentar:

Martine Marbel sa...

Hihi... "jeg vet at martine blir sur hvis jeg legger det ut". Damn right! :p