mandag 9. mars 2009

Smi jernet varmt!



Siden i går har Hanne Krogh lært mæ èn ny ting, pluss at ho har sagt nåkka klokt som æ trur æ skal ta til etteretning.
Det æ har lært av Hanne Krogh e: Uttrykket "stikke under en stol", som æ jo bruke titt og ofte, e faktisk feil! Det hete "stikke under stol". Stol i ubestemt form. Ikkje bestemt. Høh. Tenk på det. Det hadde visstnok ho også nettopp lært.
Det kloke Hanne Krogh har sagt e: "Det gjelder ikke å smi mens jernet er varmt. Det gjelder å smi jernet varmt!"... Klokt!
Grunnen til at æ no kan sitere Hanne Krogh på både det ene og det andre her, e at æ va oppe altfor lenge i går kveld og så på reprisen av "Den store klassekampen", med Dan Børge Akerø i spissen.

Forhåpentligvis begynne det nye simkortet mitt å virke i morra. Hurra for det! Håpe på mange innkommende anrop. Og meldinge.

I går va æ og Martine på kino, og vi så Bienes hemmelige liv (-The Secret Life of Bees, som den så fint hete på fagspråket), og FOR en film!! Ah! Anbefales veldig sterkt! No har jo æ veldig nylig lest boka. Fantastisk både i bok- og filmversjon! Go get it!! Kleenexen flagra i kinosalen, snørr og tåra spruta, og på et tidspunkt måtte æ sjekke mobilen min (som jo ikkje hadde simkort) for å distrahere mæ sjøl. Helt sykt! Men utrolig bra!

I morra skal æ til tannlegen, og æ grue mæ så enormt! Det gjør den slanke bankkontoen min også!

Vel vel.. Spisetid!

-The Beat

2 kommentarer:

. sa...

Lykke t da,Beat. Æ krysse fingra for nul hull å itjnå tull!

Martine Marbel sa...

Bienes hemmelige liv! I looooove.

Hanne Krogh er ikke dum, nei. Hun har faktisk lært meg at man skal gå til venstre, for det er hjertesiden. (Det er jo ikke hennes ord, men det var nå hun som da det).
Den som har ordet i sin makt har mye en skulle ha sagt! Ja, det var et fint ordtak, hæ?