fredag 27. mars 2009

Snak(k)es - See you later, aligator!

Mart the smart påpekte i går at med det samme man har kasta sæ uti det med hyppig blogging, så e man på en måte pliktig til å opprettholde det. Æ har forsømt den plikten litt den her uka. Det e ikkje til å stikke under stol. Æ kan jo derfor oppsummere litt kjapt ka æ har gjort den uka her, bare sånn for å ha det unnagjort: Æ har vært i REPTILPARKEEEEN!

Mæ med en kvelerslange rundt halsen og et passe hysterisk glis om munnen.
Det som imponerte mæ mest i reptilparken va aligatoren! For dem hadde faktisk det der! Æ klarte ikkje å få nåkka bra bilde av den, for glassruta hadde visst ikkje blitt pussa på ei stund. Men det festligste va at den lå med kun øya over vannflata. Og resten av sæ sjøl under. Akkurat sånn som man har sett det på tegnefilm. Hohohohoho!
I tillegg har æ fulgt iherdig med på Paradise Hotel den uka her. Det e så fantastisk imponerende! På tirsdag inviterte Martine til TV-titting, slarv og godterispising i god, gammeldags Liverpool style. Veldig koselig.
I går tok vi turen til Gamla og hørte Something Sally spille. Det va hyggelig, og kvelden forøvrig skuffa heller ikkje.
Idag har æ hatt en utrolig smud dag på ToneArt. Flinke, søte elever. I tillegg kan æ ikkje si at det tilbakevendte snøværet har lagt demper på humør og stemning. Æ e overraskende lite engasjert i akkurat det, kjenne æ.

Påskeferien e no en bitteliten uke unna, og æ får besøk av min kjære søster! Det blir jo så hyggelig at...! Vi skal flotte oss! =D

I morra e det jo lørdag, med alt det føre med sæ av latskap og fest og fist. Det kommer til å se ca sånn her ut:


Æ har dessverre ingen godbit i forbindelse med det nye konseptet med "dagens ord deling" idag, men æ så en skikkelig SKIKKELIG fin en borti Ullevålsveien tidligere i kveld. Æ hadde ikkje med mæ kamera, så da må æ spare det til neste innlegg. Det blir helt prima.

God helg!

Ingen kommentarer: