tirsdag 12. mai 2009

... også va det disse fargestiftene da..!

Æ e spent på fremtiden. Men ikkje så spent at æ ikkje klare å vente. Eller det e selvfølgelig ting æ helst ikkje vil vente så lenge på. F.eks så har æ ikkje lyst til å vente spesielt lenge på juli. Helst burde det vært juli i morra.
På mandag skal æ på opptaksprøve på musikkhøgskolen, og æ holder på å pusse på repertoiret som æ ikkje helt huske ka består av. Æ skreiv på søknaden hvilke låter æ skal vise frem, men æ skreiv det ikkje ned noe annet sted, så no har æ en slags gjettekonkurranse med mæ sjøl. Uansett så høres æ mer eller mindre ut som Ungdommens Kulturmønstring for øyeblikket. Æ lure på om det e øran mine eller dagsformen min det e nåkka feil med.

Her e et bilde fra søndag, når æ og Arne søkte lykken i parken:

Her prøve Arne å få endene til og møtes! Det e lettere sagt enn gjort!

Ellers brukte vi den late tida på å si ord vi vanligvis ikkje bruke så ofte. F.eks sa Arne "Hekseskudd", og det hadde han visst ikkje sagt så mange ganga før. Æ har sagt både "Hekseskudd" og de fleste andre ord veldig mange ganga.

Æ har ingen spesifikke planer for den uka her i det hele tatt. Det plage mæ litt kjenne æ. Æ har lyst at det skal skje nåkka EKSTRAVAGANT!!

3 kommentarer:

Martine Marbel sa...

Fremtiden, ja. Lordi lord det er skumle greier! Men du er jo flink og snasen, så du kommer nok til å klare deg bra;)

Ragnhild R. Haugerud sa...

hei Beate! Håper det er greit at jeg følger deg på bloggen din;) herregud det høres jo helt overvåkisk ut. Morsom er den å lese, hvertfall! Lykke til med opptak til musikkhøyskolen:)

Beate sa...

Ragnhild! =) Så artig! Haha! Har aldri hatt en stalker før! Det føles bra å ha en! =p

Får no sjå med den musikkhøgskolen. E kanskje ikkje så veldig gira akkurat no, men...! =)
Hehe!
Håpe du har det bra! =)