fredag 8. mai 2009

Du blir en hvaaaaal....


Idag har æ vært lat, og hvis man ser bortfra en svipptur innom ToneArt i ettermiddag, så har æ stortsett ligget her og hvalt. Va ute i går. Blei passe seint.
Æ har bestilt flybillett idag, og reise til min familie i nord om et par uker. Det blir koselig. Har ikkje vært der siden jul. Pluss at mamma har strikka en kjole til mæ som æ glede mæ til å prøve.

På mandag skreiv æ en låt æ foreløpig ikkje vet helt om æ like. Stort mer produktiv enn det har æ ikkje vært den her uka. Så no kan æ bruke helga på å ha litt dårlig samvittighet for det.

Ellers så e æ fornøyd med at renta i Lånekassen har gått ned såpass mye som den har. Det utgjorde tusen kroner forskjell fra den forrige regninga til den æ har fått no. Nice!

Æ skal jobbe i barnehagen frem til 22.juli. Det e ikkje så lenge til. Rart å tenke på. Æ har ingen plan. Veit ikkje korr pengan skal komme fra etter det, så det e jo litt nervepirrende i grunnen.
Æ fikk innkallelse til opptaksprøve på musikkhøgskolen i dag. Et liiiite problem e at æ har glemt hvilke låter æ skreiv at æ skulle fremføre på opptaksprøven, og det æ skreiv va bindende. Hahaha! Æ må le. Så får æ rett og slett bare øve på litt tilfeldige greier frem mot opptaksprøven, og ganske enkelt krysse fingra for at æ treffer.

Æ føle at den bloggen her treng et nytt konsept. No har æ ganske lenge kjørt på med orddelinger, og selv om det fortsatt engasjere mæ, så syns æ det e på tide med ny bekledning. Æ skal gå i tenkeboksen. Og hvis noen har forslag, så blir æ glad for det.
Frøken Marbel har forresten hatt noen feiende flotte innlegg i det siste i bloggen sin! F.eks det om antislankedagen, og indre skjønnhet. Idag e forresten æ definitivt skjønnest på innsiden.

God natt, og god helg!

3 kommentarer:

. sa...

du e så arti,tha beat. å dessuten e du skjønn både inni å utnpå. ja, tenk!

. sa...

åååå. o du ikke gjør soms hun sier. du blir en hvaaaaal! nanananana. ja, d vekke minnan. æ lukte parfyme. masse

Martine Marbel sa...

Hvis du noensinne blir en hval, så er jeg sikker på at du blir en veldig fin en!