fredag 15. mai 2009

17.mai på forskudd og små uhell på bysykkel

Idag har vi hatt 17.maifeiring på jobb. Det va veldig koselig altså. Over all forventning faktisk. Kaker, pølser, is og saft. Blide barn med grønske på knærne. Da huska æ plutselig korr stas det va med 17.mai når æ va liten.

På onsdag va æ en tur hos Martine. Det va hyggelig. Vi drakk mozell - og lot som om det va champagne. Martine klage litt over at livet hennes ikkje e glamorøst nok. Æ kan ikkje skryte på mæ særlig mye glamour sjøl heller, men æ trur ikkje det plage mæ like mye. Men det va no uansett trivelig med den mozellen. Etterpå skulle æ sykle hjem, og ble meget fornøyd med både mæ sjøl og oppfinnelsen bysykkel når æ merka at æ lå rett bak bussen helt fra Solli Plass til Bislett. Der skulle det imidlertid vise sæ at æ blei litt for høy på pæra. Bussen stoppa ved holdeplassen, og i stedet for å kaste bort tida på å vente bak den ga æ full gass mot fortauet. Den fortauskanten undervurderte æ visst litt, for folkan som kom av bussen fikk se mæ velte i ordentlig slow motion. Æ slo mæ ordentlig på det blåmerket æ fikk på leggen i helga. Så no e leggen stadig like hoven og fargerik som den va på søndag.
Og i dag klorte æ armen min på en sykkeldel æ ikkje kan navnet på. Kanskje æ rett og slett bør ha rustning når æ sykle.

I morra e det duket for lørdagsfres! Æ bør kanskje ha på rustning da også, når æ tenke mæ om...

1 kommentar:

Martine Marbel sa...

HAHA! Tryna du på sykkelen? Unnskyld at jeg ler, men det hørtes veldig komisk ut.. Du må nok begynne å ha rustning, eller hvertfall leggbeskyttere.