søndag 15. februar 2009

Inspirert av Wirkola

Søndag. "Under samme tak" på TVNorge - "Hi Uncle Jesse, hi Joey!". Husholdningssaft. Ingenting nyttig i kjøleskapet. Ai ai ai.

No e det tre daga til æ pakke den lille weekendkofferten min og stikker en tur til Liverpool! =) Æ glede mæ som bare juling. Det blir veldig koselig!

Inspirert av martinesjukebox.blogspot.com, lure æ på om æ kanskje skal bynne å blogge litt oftere. Det blir jo som å hoppe etter Wirkola, for her snakke vi om en virkelig bra blogg. Bilda og greier. Gjerne et youtube-klipp i ny og ne. Ah. Æ bøye mæ i støvet. Martine får kirsebær til å høres spennende ut. Ho får det til å virke som det mest spennende i hele verden å bestille en chai latte. Fatte ikkje korsn ho får det til.
I forsøkt Martine-stil skal æ fortelle ka æ gjorde i gårkveld: Æ spilte først en liten gig sammen med Are på et hyggelig sted oppe på Torshov som hete Copa Con Oro. Veldig trivelig vaib, men det va jo veldig labert publikumsoppmøte kan du si... Vel, som Are sa, om ikkje anna så fikk vi jo ei lita øving. Haha. Etter "gigen" dro æ på bursdagsfest til søstra til Arne. Lillian hete ho. Veldig fin fest. Omtrent alle nasjonaliteta va representert, og i og med at æ egentlig ikkje kjente noen som va der, så fikk æ virkelig øvd mæ på å mingle. Veldig stas altså. Sklei mæ hjem i 3-halv4tida.

Æ fortsette herminga etter Martine med å si ka æ skal gjøre i dag: Om et par tima skal æ fyke bort til Chillebekk, der Marbel holder til, å ha litt vokaløvelse. Martine Marbel har gig på Cafè Sør i kveld, så no bynne det jo å bli på høy tid å få kontroll på saker og ting. Skal nok hale det i land..

Æ får ikkje Petter Stordalen inn i det innlegget her.

Over

Ingen kommentarer: