fredag 31. oktober 2008

Kaste folk i elva

Jaja.. Æ kan jo ikkje akkurat bare sitte å se på at blåggen dør.. Æ må ta ansvar. Her kommer et nytt bidrag fra mæ, som faktisk sitt hjemme under ullpleddet selv om det e fredag. Sært.
I morra går æ kanskje ned til byen en liten tur. Det e så mange ting æ treng. Nytt skotøy må æ ganske enkelt ha, for kulda har jo virkelig satt inn, og snøen kommer jo plutselig INNI øya mine. Æ va naiv og trudde det bare va rim. Men neida. God, gammeldags, norsk snø.

Æ har laga en ny trudelutt som handle om å kaste folk i elva. Æ øve på å få til å spille den uten for mye rykking og snubling. Vanskelig.

Planer for helga: Absolutt ingen. Skummelt. Æ har skikkelig lyst å dra på Halloween-fest, men æ sitt i stedet her og ser på at Thomas og Harald tømme 12 festivaltoaletter. Æ kunne tenkt mæ å dra på kino også, men det e nåkka i mæ som nøle når det gjelder å gå på kino når det e helg. For mæ e det ikkje helt en helgeaktivitet. Søndag e jo kinodag, men da skal æ på Cafè Sør å høre Arne spille! Det blir hyggelig!

Jobb: Idag hadde vi bursdagsbarn. Ho hadde med museboller (med rosiner til øyne og lakrissnører som hale). Æ har hatt hjernesvikt i hele dag, så æ klarte faktisk ikkje å si museboller. Det ble bollemus uansett korr mye æ konsentrerte mæ. Så når 2-åringan ble henta av foreldre i halv 4-tida, så kunne de fortelle at de hadde spist bollemus. (Det va ikkje så ille altså.. Æ overdriver litt... Bare litt...).

Neste blågginnlegg... Da skal æ imponere med bilda og greier..!

-The Beat

Ingen kommentarer: