onsdag 5. november 2008

Dette innlegget handle ikkje om Obama

Æ syns alltid det e litt vanskelig å bynne et innlegg. Kommer liksom ikkje på en bra åpningsfrase, så derfor droppe æ det..!

Æ har bronkitt. Føle mæ som en gamling her æ sitter med brystsmerter, rynker og dinglelår. I tillegg leste æ på dagbladet.no i dag at blogging e fullstendig 2004.. Nok et tegn på at æ, som nettopp har kasta mæ i gang med blogging, bynne å gå ut på dato?

Æ holder på å lese bok. "Drep ikke en sangfugl". Orginaltittel: "To Kill A Mockingbird". Greit å ha nåkka å konsentrere sæ om, i og med at æ e inne i en prosess der æ prøve å kutte drastisk ned på antall tima foran tv'en. I dag hadde æ tv'en avslått i to og en halv time i strekk. Da skjønte æ at det faktisk går veldig godt an. Mesteparten av det som e på tv e æ jo ikkje interessert i likevel.
Og så va det masse lettere å faktisk øve litt effektivt. Æ har skaffa oversikt over ka æ må gjøre ferdig og ka æ må øve mer på og sånn. Føles bra. Æ tar kontrollen!

I forrige innlegg lovte æ jo å komme med bilda neste gang. Det skjer ikkje no. Spare det ekstra bryet til et innlegg der det e mer nødvendig.

Æ går rundt og glede mæ til Liverpool-tur om ei uke. Jippi og hurra!

Men seriøst, no e det på tide at Karène tar ansvar og slenger inn et innlegg, og det innlegget må inneholde et passende sitat av Petter Stordalen. Æ har dessverre ingen på lager. Og så har æ akkurat innsett at det æ bidrar med her e ganske meningsløst...

Takk og farvel for denne gang!

Ingen kommentarer: