mandag 13. oktober 2008

Here goes....

Her kommer et blåggbidrag. På høy tid, vil mange si, og det vil i grunnen æ også. Den dagen her har æ vært ordentlig rompe. (Æ e visst vanligvis hodet i denna tosomheten her?)... Syk. Ikkje i spesielt fin form.

Æ har oppdaga en ny syngedame..! Maria Taylor. Eller.. I følge wikipedia e ho ikkje spesielt ny i gamet, men for mæ e detta en mulig ny kilde til inspirasjon. Ho har tidligere jobba med blant anna Bright Eyes, som jo e sånn ca det beste æ veit. Derfor e det i grunnen litt snålt at æ ikkje har visst om ho før. På tide å gå grundigere til verks i Bright Eyes-coveran mine, å finne ut ka detta går ut på. Ho e ganske pen også. Ta en titt og en lytt: www.myspace.com/mariataylor

Ellers kan æ jo nevne at de siste dagan har vært innholdsrike og ganske motiverende. Æ har blant anna vært en kjapp tur i Hønefoss, og det va veldig trivelig. Fikk sove på Harry Potter-rommet under trappa hos Elisabeth! Det blei en kort fornøyelse, ettersom vi blei på Lloyds litt for lenge den natta, men like fullt va det en positiv opplevelse.
Helga bestod av en passe tørr personalfest (fredag) og en svært så hyggelig sammenkomst i Rathkes gate (lørdag). Og æ har sett den fine nye leiligheta til Karène. Veldig fin. Æ e klar for neste helg allerede æ. Må bare bli frisk først.

Ingen kommentarer: