fredag 5. februar 2010

Svada fra Hodet og Rompa

No har æ ikkje skrevet svadainnlegg på den her "bloggen" på en måneds tid. Det e jo for dårlig. For å være helt ærlig så e æ litt i bedaring om dagen, om den "bloggen" her har noen fremtid i det hele tatt... Og det sir æ ikkje fordi den sannsynligvis har landets minste fanskare... For det syns æ faktisk e like greit.

Fremtid eller ei - den leve fortsatt litt, selv om det ikkje e i beste velgående akkurat.

Liste over ting som har rysta mæ i liten eller stor grad idag:
- Tur/retur Oslo - Asker har økt i pris - fra kr 114 til kr 120. Teit. Rutet har også økt prisan. Det va jo bra, for det va jo SÅ BILLIG FRA FØR!!
- En særdeles full mann på toget fra Asker, som lurte på om han burde dra Dag Frøland ut av kirka eller ikkje. Han lurte også på om vi ville at han skulle masturbere (for å si det veldig mye penere enn han faktisk gjorde) foran oss.
- Øyenbryna på ei som jobbe på en matbutikk nede på Byporten. Uten å fjerne de originale, medfødte øyenbryna sine, så har ho altså tegna opp et ekstra sett rett ovenfor - altså høyere opp. Så ho får jo da faktisk fire øyenbryn til sammen. Ikkje spesielt heldig altså.
- Embarrasing illnesses på NRK3. Èn av de episodene æ faktisk så mens æ bodde i Liverpool. Det va ikkje mindre ekkelt andre gangen æ så det for å si det sånn.
- Ei dame fra NRK P3 som kom bort til mæ på Oslo S, og lurte på om ho kunne intervjue mæ om korrvidt æ syns det ville vært pinlig å f.eks bæsje hvis kjæresten min va i rommet ved siden av.

No tenkte æ at æ skulle finne et bilde å laste opp, men veit du ka, æ orke ikkje. Stakkars "bloggen" som e offer for min vanvittige latskap.

Godnatt.
Og god helg.

2 kommentarer:

SuperMona sa...

hahaha... eg ELSKE folk me dobbelt sett øyenbryn. d e spesielt kledelig på den eldre garde korr dæm gjerne e lilla! :D

Beate sa...

Når æ blir gammel skal æ ha grønne..! Det trur æ blir funky!