tirsdag 9. desember 2008

the road to fitness

Æ har ambisjoner om å bli fit. Mohahaha! Vi får no sjå.

Tilværelsen humpe og går. Ser en del på tv. Har ikkje nåkka å vinne på å legge skjul på det. Og så har æ lagt mæ til den leie vanen med og måtte sove litt på sofaen etter jobb. Det går jo dårlig sammen med planen om å bli fit. Og når det i tillegg går så mye på tv (av varierende kvalitet), så kreves det virkelig at æ trimme viljestyrken min i tillegg til setemuskulaturen. Ingen av delene har fått kjørt sæ så veldig hardt frem til no. Men det skal det altså bli en endring på. Æ tar kontrollen. Passe det å sitere Petter Stordalen no? Æ gjør det:

"La stormen komme – vi kaller det medvind og heiser fulle seil for å få fart! Splitte mine bramseil!"

På torsdag skal æ på ABBA-party. Knall. Glede mæ. Det blir nok artig. Fullt så artig blir det nok ikkje å stå opp morran etter, og feire Lucia i barnehagen. Flaks at æ har vært ute ei vinternatt før.

No bynne det å bli på tide å handle julegava har æ skjønt. Så i morra bynne æ med det.

Æ må bare si at det her innlegget skrives mer eller mindre under tvang. Helt åpenlyst, for æ har jo virkelig ingenting å komme med.
Æ love å oppsøke mer action snart, sånn at æ kan komme tilbake med et strålende og kjempeinteressant innlegg i bloggen om kort tid. Kanskje ABBA-festen e en fin anledning?

Avslutningsvis sir æ GRATTIS GRATTIS til Karène, med overstått eksamen! Well done, flinkis!

-the beat

Ingen kommentarer: