onsdag 29. april 2009

I en sofa fra IKEA....

.... ligger æ og funderer over saker og ting. For eksempel det at månen e der oppe og sola e på undersida, og midt i mellom står jordkloden og sørger for at æ bare kan se en liten skalk av månefar akkurat no. Det e helt sykt å tenke på. Når æ ser godt etter, og i allefall hvis æ slår av lyset, så kan æ nesten se den skyggebelagte delen også.

Se..


















I barnehagen va det en liten kar som lurte på ka som e bak universet. Det lure æ også på.

Et litt mer jordnært tema som opptar mæ om dagen, e naboen min. Han grynte og knurre som aldri før. Kanskje det e på sin plass å si litt mer om den her naboen, selv om æ veit ekstremt lite om han egentlig. Det æ veit e at æ helt frem til ca februar trudde at den rare lyden ute i korridoren va hoveddøra som har en sånn stoppergreie nederst. Æ så rett og slett for mæ at døra blei åpna og lukka, og den stopperen gnei sæ nedi gulvet og laga den her lyden. Men så en dag når æ skulle låse mæ inn i sjappa mi, så hørte æ at lyden kom fra leiligheta tvers over gangen, og at det e en menneskelyd. En lyd man lage med stemmen. Æ klare ikkje å komme på nåkka å sammenligne det med. Det e utvilsomt en mann. Det pågår litt i etapper. Æ e først og fremst utrolig nysgjerrig på det her.

No e det snart langhelg. Hurra. Hurraaaaa!

Og no tenke sikkert folk "Hvorblireavdagensord delingda?".. Sannheten e at æ har ingen idag. Har vært litt lite flink til å se rundt mæ de siste dagene, så æ har rett og slett ikkje sett noen. I allefall ingen som e festlige nok,... For no har æ jo bynt å stille krav til orddelingsfeil. Det holder ikkje lenger med milde, snille orddelingsfeil som "kylling filet".. No leite æ etter feil av samme kaliber som "PC pult i glass"... Så inntil æ finner en skikkelig saftig en, så blir det kanskje litt rolig på orddelingsfronten her. Men det smeller plutselig!

2 kommentarer:

Martine Marbel sa...

Den gryntinga høres litt creepy ut.. God helg!

Beate sa...

God helg? Nei, det kan du ikkje si på den måten, for da høres det ut som om du ikkje skal ha helg.
I morra syns æ vi grille. Æ har grill og pølser uten svineinfluensa.