onsdag 1. april 2009

Feriefølelse og utflukt til ville vesten!

Hvilken herlig dag det her har vist sæ å være! Satt i solveggen i over en time på jobb i dag! Hohoho! Så på at ungan plaska i sølepytter som blir større og større no når all snøen smelte! Æ håpe æ blei lurt på vei til jobb i dag, når dem sa på radioen at det kommer mer snø til helga..! Det kan veldig gjerne være en aprilspøk! =D I ettermiddag har æ og Martine vært på IKEA. Æ må virkelig si at æ går rundt med en merkelig - men god - feriefølelse om dagen. Kjennes ut som om æ ganske enkelt har en sommerjobb. Det e deilig!
På IKEA kjøpte æ skohylle og klappstoler, pluss noen få koselige ting til heimen, så æ lure på om æ snart skal invitere til kalas! De nye stolan må jo innvies og prøvesittes!

Det va på IKEA æ fant dagens "ord deling":


Martine meinte at her va det rett og slett plassmangel som va grunnen til orddelinga, og det kan jo forsåvidt være riktig det. Det e jo klart at det e vanskelig å få plass til alt på ei linje akkurat her, og sånn e det jo mange plassa, men æ syns no dem kunne spandert på sæ en bindestrek etter tytte likevel.

Jaja, no skal ikkje æ dømme utfra utseendet her. Det e godt mulig tytte bærsaften her smake helt prima! Det har æ ikkje grunnlag for å si at den ikkje gjør!









I tillegg syns æ at æ må legge ut det bildet her (som jo slett ikkje va ille i det hele tatt når alt kom til alt), for det formidle feriefølelsen æ går rundt med på en helt utsøkt måte! Seeeeee som Martine kose sæ med isen!! Æ kjøpte en nøyaktig likens en...! With cookie and cream. Æ klarte å spise hele, og det e slett ikkje ille for den va veldig stor.












No e æ klar for senga. Har ny nattbordlampe. Herregud, så koselig altså!

Ingen kommentarer: