torsdag 19. november 2009

Virkelighetsflukt

For tida e æ veldig oppslukt av Harry Potter and the Deathly Hallows. Så oppslukt at æ for noen dager siden måtte ta en lengre pause, som varte helt til i går. Grunnen til pausen va at æ våkna i 4-tida natt til fredag, av at æ satt i senga og sa "Å SHIT" mens æ glodde inn i klesskapet. Æ så nemlig You-Know-Who i ei av hyllene. (Kan ikkje si det ordentlige navnet hannes vettu, for det e en jinx på navnet, så han spore mæ hvis æ sir det høyt!!) Etter noen sekunder så æ at det ikkje va You-Know-Who æ glodde på, det va rett og slett en stabel med sammenlagte dynetrekk. Takk og pris!

Idag hørte æ hele det nye albumet til Miley Cyrus mens æ kledde på mæ og laga frokost. Det va ca så lenge/kort det varte: åtte låter, som ga mæ en følelse æ trur kan ligne på svineinfluensa. Sjangermessig svingte det fra Faith Hill til Avril Lavigne. Miley Cyrus har èn ting til felles med sæ sjøl: Ho e syngedame.

3 kommentarer:

Martine Marbel sa...

du hørte på Miley Cyrus-albumet, faktisk.. Det får'n si. research?

Beate sa...

Tja.. Du kan jo kalle det research... Meget relevant for jobben min i allefall! =p
No lure æ veldig på om du e hjemme eller om æ e aleine...!

Siljen sa...

Åh nå fikk jeg lyst til å lese Deathly Hallows igjen!

Tror du man kan bli immun mot svineinfluensa av å høre Miley Cyrus-albumet et par ganger? OG - er det i såfall verdt det?