fredag 5. juni 2009

Fredag fredag fredag fredag

De første ordene æ sa i dag va "Svarte f... og hans oldemor!", og det sa æ til mæ sjøl og ingen andre når æ våkna og så at klokka va 08.25. Æ skulle nemlig vært på jobb klokka 07.45. Det verste va jo at æ skulle åpne barnehagen aleina pga sykdomsfrafall på den andre avdelinga, så det va jo en mørklagt og låst barnehage som møtte kvikke og opplagte småbarnsforeldre og skrikerungan demmes! DET kalle æ å drite på draget! Det ordna sæ jo da. Det gjør jo alltid det. Og det va ingen sure miner heller, når æ ringte til kontoret og va helt hysterisk. Dem hadde fiksa biffen, og alt va under en viss kontroll.

Æ har vært på en liten shopperunde idag. Kjøpte ingenting. Bortsett fra bursdagsgave til Martine. I morra blir det storslagen feiring, og det trur æ blir umåtelig koselig!

Æ har laga en liten låt no ikveld. "Off This Case". Den handle om å gå gjennom ild og vann for å gjøre andre til lags, og så glemme man kanskje å kjenne etter ka man syns sjøl. Fordømt alvorlig og dypt? Nei. Ganske optimistisk faktisk. Emancipate yourself from mental slavery!

Ellers har æ nettopp tenkt ut en plan: Å dra på Buktafestivalen første helga i juli! Æ har jo ordna mæ fri da uansett, for æ skulle egentlig dra til Stockholm med Martine Marbel, men det utgår. Festivalen vi skulle delta på bytta plutselig både tid og sted, og det e jo kjempeirriterende! Men da tenkte æ at da kan æ jo gjøre nåkka anna hyggelig, som å dra på Bukta! Jaaa! Så no har æ deltatt på noen konkurranser på diverse nettsider, i håp om at et gratis festivalpass skal bli mitt. Æ vant festivalpass for noen år siden. Æ vil vinne igjen.

1 kommentar:

Martine Marbel sa...

Ååh Bukta hørtes gøy ut!:) Du er vel en liten luring.